Termeni si conditii

Orice persoana care acceseaza site-ul bicicleta-fitness.ro si continua navigarea prin intermediul paginilor acestuia se presupune ca a citit si ca a acceptat termenii si conditiile expuse in prezentul document. Precizam ca nu este posibil ca o persoana sa invoce necunoasterea acestora.

1 . Echipa care sta in spatele acestui proiect depune tot efortul pentru ca erorile sa nu isi faca prezenta in cadrul materialelor pe care le punem a dispozitie. Cu toate acestea, se poate intampla ca unele sa ne scape. Asadar, nu garantam 100% corectitudinea acestora, materialele avand scop put informativ si trebuind sa fie tratate ca atare.

2. In completarea punctului 1, trebuie precizat ca daca se unele prejudicii apar ca urmare a utilizarii informatiilor puse la dispozitia publicului, administratorii si redactorii acestui site nu vor putea fi trasi la raspundere, sub nicio forma.

3. Pentru ca serviciul pe care il punem la dispozitie este unul 100% gratuit, utilizam plasarea link-urilor de afiliere in cadrul articolelor publicate, astfel incat sa ne putem acoperi cel putin cheltuielile care decurg din intretinerea unui website. In cazul in care nu stiti ce reprezinta marketingul afiliat, gasiti un material explicativ pe Wikipedia (click aici).

4. Toate comentariile vor fi moderate, urmand a fi publicate doar cele care respecta regulile de bun simt (limbaj civilizat, lipsit de jigniri si limbaj agresiv).